Persbericht

Double-Take® Software breidt certificeringsprogramma uit Betere toegang tot disaster recovery-oplossingen biedt bron van inkomsten voor channel partners

Brussel, 2 juni 2010 - Double-Take Software (NASDAQ: DBTK) biedt vanaf nu zijn partners, distributeurs en resellers een nieuw concurrentievoordeel dankzij de beschikbaarheid van een sneller en beter 'Sales Professional Certification Program'. Dit gratis programma voorziet de channel partners van opleidingen over de producten, positionering, licentiestructuren en verkoopsondersteuning van Double-Take Software. Daarnaast verschaft het programma de partners toegang tot de informatie en tools die ze nodig hebben om hun samenwerking met Double-Take Software ten volle te kunnen benutten.

De partners die dit programma succesvol beëindigen worden 'Certified Double-Take Software Sales Professionals'. Zij kunnen eindgebruikers de disaster recovery en business continuity-oplossingen leveren die aan hun zakelijke behoeften tegemoet komen. Het 'Sales Professional Certification Program' van Double-Take Software bestaat uit twee opleidingen gevolgd door een examen dat bij goed resultaat de certificering oplevert. Het programma is gratis en het duurt minder dan 90 minuten om het traject te voltooien.

De belangrijkste voordelen van het partnerprogramma:


- Via het partnerportaal biedt Double-Take Software zijn channel partners verschillende co-branded marketingmogelijkheden. Deze 'Lead generation in a box' campagnes, die ook webinars en seminars omvatten, zorgen ervoor dat partners alle tools in handen hebben om zelf kwalitatieve leads te kunnen genereren.
- De recente toevoegingen aan het channelprogramma bestaan onder andere uit de beschikbaarheid van podcasts, driemaandelijkse nieuwsbrieven, seminars en webinars die de partners informeren over nieuwigheden en updates over producten en oplossingen. Binnenkort wordt er ook een sales engineer trainingsprogramma ter beschikking gesteld.
- Dankzij het partnerprogramma kan Double-Take Software zijn channel partners blijven voorzien van alle informatie en opleidingen die nodig zijn om op een succesvolle manier samen te werken.

"De partners van Double-Take Software vormen een essentieel onderdeel van ons succes, en we zijn er ons ten zeerste van bewust dat we deze relaties voortdurend moeten onderhouden. We hebben hard gewerkt om een motiverende omgeving te creëren voor iedereen die betrokken is bij Double-Take Software. Onze gerenommeerde oplossingen en ons toegewijde partnerprogramma vormen een winstgevende mogelijkheid voor al onze partners," zegt Peter Doens, Sales Manager Benelux bij Double-Take Software.

Links:

* Double-Take Software: http://www.doubletake.com
* Sales Professional Certification Program: http://bit.ly/DBTK-myLearning
* Follow Double-Take Software on Twitter: http://www.twitter.com/DoubleTake
Noot voor redacties