Open avond bij Centrum Eetstoornissen Ursula Leidschendam


LEIDSCHENDAM, 20100517 -- Op woensdagavond 2 juni tussen 19.00 - 21.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij Centrum Eetstoornissen Ursula aan de Veursestraatweg 185 in Leidschendam. Dit centrum voor de behandeling van anorexia nervosa, boulima nervosa en eetbuistoornis of binge eating disorder, opent dan haar deuren voor het algemeen publiek. Naast rondleidingen over de verschillende afdelingen is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan behandelaren, onderzoekers en enkele cliënten.

Tijdens deze open avond kunnen bezoekers zich informeren over eetstoornissen en onze behandelmethodes. Daarnaast is het mogelijk om rondleidingen te krijgen, demonstraties van therapieonderdelen mee te maken en om allerhande vragen te stellen aan de medewerkers van het centrum en enkele cliënten. De mensen achter de succesvolle website www.proud2bme.nl, die de Ursula vorig jaar is gestart, zijn ook aanwezig. Daarnaast zijn er ervaringsdeskundigen die willen vertellen over hun eigen ervaringen tijdens de behandeling.

De open avond is gratis toegankelijk op woensdag 2 juni tussen 19.00 en 21.00 uur. Alle gebouwen en afdelingen van Centrum Eetstoornissen Ursula zijn (deels) toegankelijk voor het publiek: de polikliniek, deeltijd en de kliniek. Zie ook: www.centrumeetstoornissen.nl voor een routebeschrijving en meer informatie over het centrum.

Centrum Eetstoornissen Ursula





Ingezonden persbericht