Gemeente Beek


Dikke Bandenrace tijdens NK Jeugdwielrennen

Op zondag 13 juni 2010 vindt er in de gemeente Beek een groot wielerevenement plaats voor de Nederlandse jeugd. Zowel het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen als het Landelijk Jeugd Wieler Festijn (LJWF) worden op deze dag gereden. Tussen 9.15 uur en 18.00 uur zullen er wedstrijden in verschillende categorieën plaatsvinden voor jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Wielerclub de Bergklimmers uit Stein organiseert dit kampioenschap voor alle Nederlandse talenten die op deze dag aan de start zullen verschijnen.

Dikke Bandenrace voor de Beekse jeugd

Er zijn niet alleen activiteiten voor Nederlands beste jeugdwielrenners. Ook voor de jeugd die in Beek en omgeving woont, zijn er diverse activiteiten op 13 juni. Deze activiteiten worden georganiseerd door het NJOY project van de gemeente Beek.

Speciaal voor alle kinderen uit Beek en omgeving wordt de Rabo Dikke Bandenrace georganiseerd. Dit is een âofficiëleâ fietswedstrijd voor iedereen die niet in het bezit is van een wielrennerslicentie. Deelnemers rijden mee op eigen fietsen: gewone fietsen, mountainbikes of city bikes met een minimale banddikte van 28 mm. Racefietsen en raceframes zijn niet toegestaan. De dikke bandenrace vindt plaats in de middagpauze en start om 12:15 uur.

Er wordt gestart in 3 leeftijds-categorieën. De winnaars van de verschillende categorieën zullen worden uitgenodigd om aan het einde van het jaar mee te doen aan de landelijke finaledag. Per categorie kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen.

Meedoen?

Er zijn nog plaatsen vrij! Wil je graag meedoen of heb je graag meer informatie? Neem dan contact op met Margoo Timmermans (06 13098131 / info@njoy-beek.nl).
Â

Te downloaden:

* rabo_dikkebandenrace.pdf (442,1 KB)