Gemeente Venray


10 juni 2010

Huldiging sporters Special Olympics

Zondag 13 juni a.s. om 11.30 uur ontvangen burgemeester Hans Gilissen en wethouder Patrick van der Broeck de Venrayse deelnemers aan de Special Olympics Nationale Spelen 2010 op het gemeentehuis.

Zo'n 60 sporters met een verstandelijke beperking uit Venray hebben het afgelopen weekend in een van de vier speelsteden deelgenomen aan de Nationale Speciale Olympics 2010. Het deelnemersveld bestond uit ruim 2000 sporters uit heel Nederland die schitterden in 14 verschillende sporten. De Venrayse deelnemers waren afgevaardigd door SVVenray, Sportinstituut Rudy Verhagen, ATV Venray en ISBV Venray. Beroemde nationale sporthelden ondersteunden het evenement door hun aanwezigheid. Zo werden de zwemmers behalve door hun eigen supporters en publiek ook toegejuicht door de bekende zwemster Ada Kok. Het was een feest voor deelnemers en toeschouwers. Het gemeentebestuur van Venray is enorm trots op `haar' sporters en wil dit gevoel onderstrepen door hen allen op het gemeentehuis uit te nodigen en te huldigen.

Na afloop van de ontvangst op het gemeentehuis sluiten de sporters rond 12.30 uur aan bij het défilé van de Avondvierdaagse. Met dank aan het bestuur van de Stichting Avondvierdaagse kunnen de deelnemers zo genieten van een warm welkom in het hart van Venray op het Schouwburgplein.