Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Win tot ¤ 4.000,- met je eigen foto, gedicht, verhaal of film!

Utrecht, 25 februari 2010 ­ Op zondag 13 juni 2010 vindt voor de vierde maal het cinema- en literatuurfestival Utrecht over Utrecht plaats in het Louis Hartlooper Complex. Een festival dat foto's, films, verhalen en gedichten presenteert over en uit de provincie Utrecht. Verdeeld over deze vier categorieën maken de deelnemers kans op vele prijzen tot wel 4000 euro.

Met nog vijf weken tot de inschrijfdeadline roept Utrecht over Utrecht iedere creatieveling op zich aan te melden. Een mooie film over de caissière in Breukelen, een artistiek gedicht over je buurvrouw in Soest, een ontroerend verhaal over de daklozen van Utrecht of een spannende foto van Landgoed Sandwijck in De Bilt? Alle verhalen, gedichten, foto's of films zijn welkom, als het maar over de provincie Utrecht gaat.

Alle deelnemers maken kans op mooie prijzen. Van culturele pretpakketten tot geldprijzen tot wel 4000 euro. Inschrijven kan tot 1 april 2010.

Utrecht over Utrecht is een festival georganiseerd vanuit de Louis Hartlooper Stichting. Kijk voor meer informatie over de workshops en de inschrijfprocedure op www.utrechtoverutrecht.nl

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht