TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-06-2010

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending vanaf zondag 13 juni
Z@PP - 08.40 uur

WIE VERZINT DE ORIGINEELSTE BIJNAAM VOOR WESLEY SNEIJDER?

Vanaf zondag 13 juni laat Z@PPSPORT ons Nederlands Elftal van een hele andere kant zien. Iedere keer als onze Oranjehelden een wedstrijd spelen, presenteert Ron Boszhard een WK-special vol verrassingen en uitdagingen voor het team.

Tijdens Oranjebingo spelen de voetballers niet alleen het overbekende spelletje, maar moeten ze ook vragen van Ron beantwoorden die niemand anders durft te stellen. Wesley Sneijder staat met z'n mond vol tanden als er gevraagd wordt naar zijn bijnaam. Die heeft hij niet! Dus zet Z@PPSPORT een actie op touw voor de kijkers: Verzin een bijnaam voor Wesley Sneijder!

Robin van Persie wordt 'The Flying Dutchman' genoemd, Ryan Babel 'De Tijdbom' en Khalid Boulahrouz 'De kannibaal'. En jij kan bepalen hoe we Wesley voortaan gaan noemen! Stuur voor 16 juni jouw bijnaam naar zappsport@tros.nl

In de uitzending van 23 juni (17.15 uur op Z@PP) wordt de origineelste bijnaam bekend gemaakt. De bedenker van de naam krijgt natuurlijk een leuke prijs.

Meer info en een voorproefje van het interview met Wesley Sneijder staat op www.zappsport.nl/wk

De eerste WK-special is op zondag 13 juni om 08.40 uur te zien op Nederland 3. Daarin verder: Ron vraagt John Heitinga ten huwelijk en hoe goed zijn Demy de Zeeuw en Maarten Stekelenburg in voetgolf?