Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 11.20 uur

Utrecht, 13-06-2010

Scooter omgegooid

AMERSFOORT- Op zondagochtend werden twee personen aangehouden omdat ze mogelijk een scooter hadden omgegooid. Omstreeks 05.30 uur kreeg de politie de melding dat een getuige had gezien dat twee jongens een scooter hadden omgegooid aan de Lieve Vrouwestraat. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen de twee personen van 19 en 21 uit IJmuiden en Utrecht aan. Zij werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gestoken

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een man met een scherp voorwerp in zijn gezicht/nek gestoken.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat een 23-jarige man uit Amersfoort met een fors bloedende hoofdwond op de Lavendelstraat stond. De politie ging direct ter plaatse en troffen de man aan. Hij bloedde hevig aan gezicht en hals en hij gaf aan dat hij was gestoken met een scherp voorwerp. De man werd vervoerd naar het ziekenhuis en daar met spoed geopereerd. Het is nog onbekend waarom de man gestoken is. De politie heeft de zaak in onderzoek en getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Eemland zuid.

Niet slim

AMERSFOORT- Op zaterdagavond kreeg een automobilist twee bekeuringen kort achter elkaar. Omstreeks 19.30 uur zagen agenten een 32-jarige man uit Amersfoort rijden over de Rijksweg A1. De man was niet handenvrij aan het bellen en kreeg hiervoor een bekeuring. De man ontving de bekeuring en reed weg. Hij draaide echter tijdens het wegrijden nog even zijn raam naar beneden, stak zijn arm uit het raam en liet duidelijk zijn middelvinger zien. De man kreeg direct weer een stopteken en nu werd een bekeuring uitgeschreven voor belediging.