Politie Gelderland-Zuid

Beroofd en geslagen

Nijmegen , 13-06-2010 o Zondagochtend rond 05.00 uur liep een 25-jarige man uit Nijmegen richting huis toen hij door een man werd aangesproken. Kort daarna lag hij op de grond en was beroofd van geld en telefoon.

De man liep over de Lange Hezelstraat in Nijmegen en zag twee mannen op een bankje daar zitten. Hij werd door één van de twee mannen aangesproken. Kort daarna kreeg hij een klap in zijn gezicht, viel tegen de grond en werd beroofd van portemonnaie en telefoon. De daders gingen er rennend vandoor richting Joris Ivensplein. De 25-jarige man vermoedde dat daar een auto op hen stond te wachten. Hij spoedde zich naar huis om de politie te bellen.

Meer informatie
De politie kon de twee daders niet meer vinden in de vroege zondagochtend uren. Daarom hoopt zij dat er mensen zijn die bij het Joris Ivensplein of de Lange Hezelstraat waren. Hebt u gehoord of gezien dat zondagochtend daar rond 05.00 uur iemand werd beroofd? Of hebt u de daders wellicht zien lopen of rennen? De politie heeft de volgende signalementen.

Dader 1:
heeft een licht getinte huidskleur
ongeveer 1.70 1.75 m lang met een fors postuur rond de 25 jaar
kort, donker, gemillimeterd haar
hij droeg een lichtblauwe Vhals trui met lange mouwen

Dader 2:
heeft ook een licht getinte huidskleur
ongeveer 1.90 m lang
rond de 25 jaar
kaal geschoren hoofd
hij droeg een donkere broek met een zwart, strak jasje erop

Oproep
Herkent u één of beide daders aan de genoemde signalementen? Hebt u gehoord van de straatroof of de gemaakte buit? U kunt de politie helpen bij het vinden van de daders door uw informatie door te geven aan het speciaal ingerichte overvallenteam. Bel 0900-8844 of geef uw informatie anoniem door via 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 13-06-2010 12:20 | © Regio Gelderland-Zuid |