Gemeente Son en Breugel


Sonniuspark: "Big five" in de verkoop

sonniuspark

Er zijn vijf nieuwe vrije bouwkavels te koop aan de bosrand in Sonniuspark. Het zijn ruime percelen, vanaf 575 m2, bedoeld voor vrijstaande woningen.

Daarmee biedt Son en Breugel in totaal een palet van 24 vrije bouwkavels te koop aan. Van de veertig kavels uit deze eerste fase zijn er inmiddels 16 verkocht en wordt er inmiddels volop gebouwd.

Om de koop van kavels aantrekkelijker te maken, heeft de gemeente Son en Breugel al flink geïnvesteerd in de aanleg van de boswal, het ven en de bestrating. Daarmee krijgt de toekomstige bewoner al meer gevoel bij de slogan Sonniuspark, wonen in uw eigen park.

Kavelverkoopkaart Sonniuspark wk47 Het is mogelijk om een optie te nemen op één van de vijf nieuwe kavels in Sonniuspark. De kavels variëren van 575 tot 846m2. Deze kavels hebben een tuin gericht op het zuiden en hebben aan de voorzijde vrij uitzicht. Geïnteresseerden zijn in de gelegenheid een optie te nemen op één van de nieuwe kavels. Optienemers krijgen van de gemeente Son en Breugel een workshop aangeboden met een architect om droomwensen van de zelfbouwer daadwerkelijk realiseerbaar te maken zijn.

De gemeente overweegt zelfs om in een tweede fase nog meer bouwkavels in de verkoop te doen, variërend van 411 tot 681m2. Naar verwachting worden deze dit najaar in verkoop gebracht.

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491