Ingezonden persbericht



Annet Nooijen en Chloe Piot presenteren op 10 juli hun kunstproject "Superflous". Een camping zonder caravans

Annet en Chloe zijn deelnemers van het Waalkensproject. Het Waalkensproject is een eerbetoon aan Albert Waalkens, de Groningse boer en kunstinitiator, die vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw kunstenaars uitnodigde op zijn land. Elf jonge kunstenaars en kunststudenten uit Frankrijk, Duitsland en Nederland werken op 5 locaties in Het Groene Woud. Zij laten zich inspireren door (de geest van) de plek en realiseren in 2 weken tijd een tijdelijk kunstwerk.

Project

Annet Nooijen en Chloe Piot verblijven op Camping de Boskant in Oisterwijk, analyseerden het campingleven en komen tot een "schaduwcamping" waar de zon juist altijd schijnt. Staand op de Belvédere ziet men een verbazingwekkende wereld, die misschien wel iets zegt over de mens van nu. Open: Zaterdag 10 juli - 16.00uur.

Veiling

Van de mooiste dingen kun je maar kort genieten, zo ook camping Superflous. Vanaf 18.00 worden de tuin- en campingspullen die Chloe en Annet hebben aangeschafd weer geveild door de menumeneeren. De opbrengst van deze veiling gaat naar stichting Heppie.

Het campingleven van Annet en Chloë is te volgen via de blog http://campingartists.blogspot.com/

We willen u van harte uitnodigen komende zaterdag op Camping Superflous, in Oisterwijk


Voor meer informatie kunt u bellen met