Ingezonden persbericht

Op 25 juli is THE BORREL weer the place to be voor de modewereld
Feest voor fashion-vips vindt plaats na eerste dag modefabriek

Op zondag 25 juli komt de modewereld bij elkaar tijdens THE BORREL, de traditionele afsluiting van de eerste beursdag van modefabriek. Retailers, exposanten, ontwerpers, stylisten en andere fashion-vips zullen zich bij het Amsterdamse Strandzuid verzamelen om het nieuwe modeseizoen in te luiden met een feestelijke get-together.

THE BORREL is een initiatief van modefabriek. Het stijlvolle, terugkerende feest wordt ook dit seizoen weer gehouden bij Strandzuid. Een locatie met een uniek zandstrand en terras aan het water én op steenworp afstand van de RAI, waar modefabriek plaatsvindt. De perfecte plek dus voor een zomers modefeest met honderden modeprofessionals, de dj's van RiskSoundSystem, pittige performances en vele fashion-verrassingen. THE BORREL zal ook dit keer weer tot ver na borreltijd doorgaan.

Over modefabriek
Modefabriek, in 1996 opgericht als trendsettend experiment, is uitgegroeid tot een tweedaags internationaal mode-evenement. Ondanks de groei is deze business to business beurs trouw gebleven aan haar oorspronkelijke concept: het neerzetten van een inspirerende beursbeleving in een informele sfeer met volop ruimte voor serieus zakendoen. Modefabriek #29 vindt plaats op 25 en 26 juli 2010, van 10.00 tot 18.00 uur in de RAI in Amsterdam.
www.modefabriek.nl

Facts
The Borrel, zondag 25 juli van 6 PM-midnight bij Strand Zuid - tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark. Alleen toegankelijk voor genodigden.

Noot voor de redactie (