Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 03-08-2010

Drugstoerist verstopt 1,25 kilo hasj in onderbroek

Drugstoeristen in Gilze opgepakt, drugspand in Tilburg opgerold

GILZE / TILBURG: Een actie van het Joint Hit Team op de rijksweg A-58 ter hoogte van Gilze, heeft dit weekend niet alleen drie Belgische drugstoeristen maar ook nog een illegaal drugsverkoop adres in Tilburg opgeleverd. Een van de drugstoeristen had in zijn onderbroek maar liefst 1,25 kg hasj verstopt. In een woning in de wijk Sttokhasselt werd nog eens circa 4,5 kilo hasj en circa 15.000 euro aan cash geld aangetroffen. De 27-jarige bewoner werd vanmorgen gearresteerd toen hij zich meldde aan het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld

Agenten van het Joint Hit Team hebben zaterdagavond 31 juli jl. rond 23.30 uur op rijksweg A-58 een Belgische auto aan de kant gezet. Ze hadden de auto vanaf Tilburg Noord gevolgd. In de auto zaten een 30-jarige man uit Koekelberg en twee mannen uit Molenbeek (26 en 30 jaar). De dienders troffen bij de bestuurder een hasj pakket (250 gram,) aan. De man die achterin zat bleek 5 hasjpakketten in zijn onderbroek te hebben. De drugstoeristen hadden hun koop gedaan in een flatwoning in de wijk Stokhasselt. Daar werd zondagavond een zoeking gedaan. Er werd onder meer 4,5 kilo hasj en 15.000 euro aan contant geld gevonden. De 27-jarige bewoner meldde zich vanmorgen, dinsdag 3 augustus 2010, aan het politiebureau aan de Ringbaan West.

Oosterhoutse (45) betaalt vijftien openstaande boetes aan het bureau

OOSTERHOUT: Een 45-jarige Oosterhoutse is vanmiddag naar het
politiebureau in Oosterhout gekomen omdat ze nog diverse boetes had open staan. De politie was al langer op zoek naar de vrouw vanaf 2008 gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Ze heeft 15 openstaande boetes voor een totaalbedrag van 1430 euro betaald. Ze heeft daarvoor een kwitantie gekregen. Er staat voor de vrouw nu nog 2500 euro aan boetes open. Deze boetes konden administratief nog niet afgewerkt worden omdat niet alle gegevens hierover geraadpleegd konden worden. Voor dit bedrag wordt nog een regeling met haar getroffen.

Dongenaar valt van ladder

DONGEN: Een 67-jarige man uit Dongen, is gisteravond op de Tramsstraat van een ladder gevallen. Het slachtoffer werd met vermoedelijk hoofdletsel naar het St. Elisabethziekenhuis vervoerd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 03-08-2010 15:41 | © Regio Midden en West Brabant |