Een waar succes voor de eerste Weerwolf Nocturnes !

03/08/2010 11:27

WALIBI BELGIUM

Een waar succes voor de eerste Weerwolf Nocturnes !

Meer dan 30.000 bezoekers worden verrast door angstaanjagende wolven-

Waver, 3 augustus 2010 - Sinds enkele zaterdagen wordt het Waverse pretpark veroverd door een bende weerwolven. Bij het vallen van de avond komen de weerwolven het bos uit. Ze bezetten het plein voor de Weerwolf attractie en voeren er een griezelig spektakel op. Vluchten kan niet meer : muziek, dans, vlammen, maken deel uit van een verbluffende show !

Enthousiaste bezoekers

Talrijke positieve reacties stroomden binnen op onze Facebookpagina. De bezoekers zijn aangenaam verrast en zeer tevreden over de eerste editie van de Weerwolf Nocturnes. We lazen het volgende :

"Ik heb genoten van een fantastische weerwolf nocturne, 't was zalig"

"De Weerwolf Nocturnes zijn echt een aanrader"

"Héél leuk ! Toen ik al het volk zag staan vroeg ik me af wat er gebeurde ... ik was uiteindelijk aangenaam verrast " vertelde een bezoeker.

Innovatie: VIP Pass

Om volop te kunnen genieten van deze nocturnes worden er exclusieve VIP passen aangeboden. In 2 woorden: niet meer wachten en een leuk aandenken zijn de boodschap.

De VIP pass geeft je versnelde doorgang tot alle Big7-attracties (Weerwolf, Vampire, Radja River, Flash Back, Challenge of Tutankhamon, Calamity Mine en Dalton Terror). Aanschuiven is dus niet meer nodig!

Je krijgt bovendien een uniek Weerwolf T-shirt, een VIP plaats voor de nieuwe show Fun Explosia en tenslotte een bevoorrechte plaats tijdens het vuurwerk.

Er bestaan 2 soorten VIP formules: één aan 15¤ (enkel VIP pass zonder toegangsticket tot het park) en één aan 39¤ (toegangsticket tot het park inbegrepen). Ze worden enkel via de website www.walibi.be verkocht. Het aantal wordt beperkt tot 250 exclusieve passen per nocturne.

Deze VIP passen worden getest tijdens de 5 zomernocturnes. Indien het een succesvolle formule blijkt te zijn, kunnen de VIP Passen het hele jaar door aangeboden worden.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel