Gemeente Krimpen aan den IJssel

* Het leukste huttendorp van Nederland! Het leukste huttendorp van Nederland!

Van 10 tot en met 13 augustus organiseert Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland een fantastisch huttendorp in Krimpen aan den IJssel. Speciaal voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kom allemaal vier dagen lang hutten bouwen, knutselen, verven, spelen, theater en vooral heel veel lol maken!

`Out of Space'

Het thema van het huttendorp is dit jaar `Out of Space'. Hoe alles er precies uit gaat zien houden we nog even geheim. Gaan we naar de sterren kijken of krijgen we bezoek van aliens? In ieder geval staat het ruimtestation de Grote Beer deze dagen bol van techniek, raketten, astronauten en nog veel meer!

Inschrijven en locatie

Het huttendorp vind je bij jongerencentrum Big Bear aan de Krimpenerbosweg 1. Om mee te doen aan het huttendorp, moet je wel van tevoren kaarten kopen. Kaarten kosten EUR 15,- voor het eerste kind uit een gezin. Volgende kinderen betalen EUR 12,50. Voor donderdag (speldag) en vrijdag (theater) zijn er ook losse kaarten te koop. Deze kosten EUR 5,- per stuk.

Kaarten zijn te koop bij:

'T Onderdak
Groenendaal 5, Krimpen a/d IJssel
Maandag, Dinsdag van 14.00u - 17.00u
JC Big Bear
Krimpenerbosweg 1, Krimpen a/d IJssel
Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 14.00u - 17.00u Dinsdag, Woensdag en Donderdag van 19.30u - 22.00u Wees er snel bij want er worden maximaal 300 kaarten verkocht!

Kijk voor meer informatie op www.hetleukstehuttendorp.nl!

Raadhuisplein 2
Postbus 200, 2920 AE
Krimpen aan den IJssel (0180) 540655
gemeente@krimpenaandenijssel.nlgemeente@
krimpenaandenijssel.nl