Gemeente Enkhuizen

Carillonconcert en Buitenfilm op t Landje van Top

Op dinsdag 10 augustus kunt u in het kader van de Westfriese Waterweken in Enkhuizen aan de voet van de Drommedaris (t Landje van Top) vanaf 19.30 tot 20.30 uur luisteren naar een speciaal Zomeravond Beiaardconcert verzorgd door gastbeiaardier Janno den Engelsman uit Utrecht. Op het carillon van de Drommedaris speelt hij deze avond onder andere stukken van J.P. Sweelinck, Paul Takahashi en stukken vanuit eigen improvisatie. Aan de voet van de Drommedaris kunt u het concert beluisteren.

Aansluitend wordt op t Landje van Top (v.a. 21.00 uur, als de schemering invalt) in de open lucht een film vertoond. Dit jaar is gekozen voor de film Black Cat, White Cat. t Landje van Top wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse buitenbioscoop. Alleende stoelen ontbreken. Neem dus uw eigen zitzak, klapstoel, sinaasappelkist of chaise longue mee! Bij het team van de Drommedaris kunt u een knapzak kopen met heerlijke versnaperingen.

Toegang: gratis. Knapzak: 10,-

---

Logo waterweken

Westfriese Waterweken is een bruisend evenement dat in augustus plaatsvindt en tot stand is gekomen door de samenwerking van de gemeenten Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Schagen en Koggeland. Op allerlei locaties in West-Friesland worden van 4 tot en met 29 augustus 2010 een breed scala aan feestelijke activiteiten georganiseerd in, aan en op het water of aan water gerelateerd. Voor meer informatie kijkt op www.waterweken.nl