Deelgemeente Charlois Rotterdam

VakantieBijbelweek bij In de Gouwstraat

Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn deze maand van harte welkom op de drie gratis dagen van de VakantieBijbelWeek van Inloophuis In de Gouwstraat! Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 augustus is er van 10.15 tot 12.00 uur een verrassend programma. Iedereen kan vrij binnenlopen.

Kinderen zullen zich geen moment vervelen. Elke dag wordt een ander verhaal verteld uit de Bijbel, er wordt gezongen, gespeeld, geknutseld en er is drinken en wat lekkers voor iedereen! Verder krijgt elk kind iedere dag een andere verrassing mee naar huis. En wie drie dagen is geweest, mag een mooi cadeau uitzoeken.

Uw kinderen ophalen en thuisbrengen

Wilt u dat de jufs en meesters uw kind(eren) ophalen en weer thuisbrengen? Dat kan. Bel even naar In de Gouwstraat, via telefoonnummer 010-4290832. Geef duidelijk de naam van uw kind(eren), het adres, huisnummer en uw telefoonnummer op.

In de Gouwstraat is een Inloop- en Bijbelhuis dat al drie jaar gevestigd is aan de Gouwstraat nr. 36. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn buurtbewoners van 10.00 tot 16.00 uur welkom voor een praatje, een gratis kop koffie, chocolade of thee. Op maandag zijn er Bijbelstudieclubs, op woensdagavond is er een Tienerclub en op zaterdagmorgen een Kinderclub. Verder zijn er afwisselend Themaochtenden en Vrouwenochtenden op de woensdagmorgen. Een bekend fenomeen is de wekelijks maaltijd op vrijdagavond voor twee euro. De eerste keer is zelfs gratis!