Gemeente Roermond

Parkeerterreinen krijgen naambord ter herkenning

Naambord parkeerplaats Wilhelminaplein. Binnenkort krijgen 14 parkeerterreinen in en rondom de binnenstad een naambord. Zo wordt voor de gebruiker duidelijk op welk parkeerterrein zijn voertuig wordt geparkeerd. Momenteel zijn de namen van de parkeerplaatsen alleen te vinden in de gemeentelijke parkeerfolder, op de gemeentelijke website en op het parkeerverwijssysteem in de stad.

Wanneer iemand met gevoel voor oriëntatie bij een bepaalde parkeerplek is gearriveerd, is het ter plekke niet altijd duidelijk om welk parkeerterrein het gaat. Daar komt nu verandering in. Ook de particuliere bedrijven Q-Park en Designer Outlet hebben toestemming gegeven de naamborden te plaatsen, zodat alle borden in het belang van de herkenbaarheid dezelfde uitstraling krijgen.

Het gaat om de parkeerplaatsen Loesbleik, Voorstad, Akcros, ECI, Brandweer, P+R Zuid, P+R Noord, Wilhelminaplein, CWI, Knevelsgraafstraat, Designer Outlet en de parkeergarages Kazerneplein, Roercenter en Oranjerie. Met het plaatsen van deze borden is een bedrag gemoeid van 1.500,-.
Eerste publicatiedatum: 10-08-2010 Bijgewerkt: 10-08-2010