Stoel in ligstand grootste irritatie tijdens vliegen

10/08/2010 10:47

World Ticket Center B.V.

Amsterdam, 10 augustus 2010 - 'Wat is uw grootste irritatie tijdens het vliegen?' Deze vraag heeft reisorganisatie World Ticket Center deze week gesteld in een telefonisch onderzoek aan 500 klanten die op de website www.WorldTicketCenter.nl hebben geboekt. Met stip op nummer 1 staat de irritatie 'Passagiers die hun stoel zonder aankondiging in de ligstand zetten, maar liefst 23 % noemt dit zijn grootste irritatie tijdens het vliegen. De lijst wordt aangevoerd door 'Huilende kinderen' (15 %), 'Schoppen tegen de stoel in de rug' (12 %), 'Stinkende medepassagiers' (11 %), 'Weinig beenruimte' (9 %), 'Onhygiënische toiletten' (8 %), 'Passagiers die onmiddellijk opstaan na de landing, terwijl het lampje riemen vast brandt' (6 %) 'Passagiers die klappen na een landing (5 %), 'Slecht kunnen slapen in een vliegtuigstoel' (4 %) 'en overige irritaties' (7%).

Opvallend is dat de klanten die 'Huilende kinderen' als grootste irritatie noemen bijna allemaal kinderloos zijn. 'Onze ondervraagde klanten die kleine kinderen hebben, irriteren zich wel degelijk aan huilende kinderen, maar kunnen het naar eigen zeggen niet maken om dit als grootste irritatie te noemen, aangezien hun eigen kinderen deze irritatie ook veroorzaken tijdens een vliegreis. Het percentage klanten dat zich het meeste irriteert aan 'Huilende kinderen' ligt dus in werkelijkheid een stuk hoger.' aldus Rémi Wouters, Marketing Manager.

World Ticket Center is een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en is sinds 1983 een van de marktleiders op vliegreizen. World Ticket Center biedt naast wereldwijde vliegtickets, hotels, autohuur en complete zonvakanties verspreid over vele bestemmingen aan! World Ticket Center is dé specialist van Nederland op het gebied van wereldreizen en verre bestemmingen en is aangesloten bij SGR, IATA, PATA, ASTA. Met gemiddeld 25.000 bezoekers per dag is www.worldticketcenter.nl een van de grootste reiswebsites van Nederland.





http://www.worldticketcenter.nl/