Gemeente Uithoorn

Nieuwe vervoerpassen Regiotaxi Amstelland verstuurd naar de gebruikers.

Regiotaxi Amstelland (onderdeel van Connexxion Taxi Services) verzorgt per 1 augustus het Wmo-vervoer in de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. Afgelopen weken zijn alle nieuwe vervoerpassen verstuurd naar de gebruikers.

Heeft u een pas ontvangen, maar kloppen de gegevens niet? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Wanneer u uw wijzigingen al heeft doorgegeven, ontvangt u binnen 2 weken een nieuwe vervoerpas.Wanneer uw voorletter(s), tussenvoegsel geslacht of geboortedatum niet juist op de pas staan, kunt u wel gebruik maken van de vervoerpas totdat u uw nieuwe pas heeft ontvangen. Mocht u geen pas hebben ontvangen, terwijl u wel een indicatie heeft voor de Regiotaxi, meldt dit dan zo snel mogelijk bij het Loket Wonen, Welzijn en Zorg.

Bij de vervoerpassen zijn ook bestemmingslijsten verstuurd. Op de bestemmingslijst voor inwoners van de gemeente Aalsmeer is per abuis boven de vervolgbladen van deze lijst Uithoorn geplaatst. Hierdoor lijkt het alsof er maar een pagina met bestemmingen is voor Aalsmeerse pashouders. Dit is echter niet het geval. De gehele bestemmingslijst (ook vervolgpagina's met Uithoorn erboven) is wel bedoeld voor Aalsmeer.

Heeft u vragen over uw vervoerpas of de Regiotaxi Amstelland? Neem dan contact op met het Loket Wonen, Welzijn en Zorg. Het Loket is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9.00 tot 12.30 uur op telefoonnummer (0297) 51 31 31 begin_of_the_skype_highlighting (0297) 51 31 31 end_of_the_skype_highlighting.

Voor het reserveren van een rit kunt u telefonisch contact opnemen met Regiotaxi Amstelland via telefoonnummer 0900 - 89 98 343 begin_of_the_skype_highlighting 0900 - 89 98 343 end_of_the_skype_highlighting (lokaal tarief).