Gemeente Best

Inzage voorontwerpbestemmingsplan Broekdijk 20

29-07-2010

Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor de herziening van het bestemmingsplan voor het perceel Broekdijk 20. Met dit bestemmingsplan wordt de herbouw van de woning Broekdijk 20 op een andere plaats op het perceel mogelijk gemaakt.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 4 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van afdeling Uitvoering,Vergunningen in het gemeentehuis.

De balie van de vakgroep Vergunningen is geopend op:
* Maandag t/m vrijdagochtend: 08.30 - 12.30 uur vrije inloop.
* Maandag: 17.00 - 19.00 uur vrije inloop (avondopenstelling).

De voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn ook te downloaden via onderstaande links (pdf-bestanden openen in een nieuw venster):


* Voorontwerpbestemmingsplan Broekdijk 20
* Regels voorontwerpbestemming Broekdijk 20
* Tekening bestemmingsplan Broekdijk 20

* Quickscan flora en fauna Broekdijk 20

* Broekdijk 19 rapportage geur

* Broekdijk 19 rapportage geur kaart

Reageren?
U kunt tot en met 14 september 2010 reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Deze inspraakreactie kunt u schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke reacties richt u aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 50, 5680 AB te Best. Vermeldt u bovenaan de brief "inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Broekdijk 20". Voor een mondelinge reactie kunt u via telefoonnummer 0499-360911 een afspraak maken met de heer M. Timmermans van de afdeling Uitvoering, Vergunningen of mevrouw H. Jacobs.

Na afloop van de inspraaktermijn worden de eventuele reacties betrokken bij de opstelling van het ontwerpbestemmingsplan. Vervolgens doorloopt het plan de wettelijk bepaalde voorbereidingsprocedure.

U kunt bovenstaande documenten ook vinden onder Projecten>Broekdijk
---