Politie Kennemerland

Politie houdt twee verdachten aan na incident Stockholmstraat

Haarlem, 10-08-2010

Omstreeks 22.00 uur maandagavond werd er bij de Stockholmstraat een man aangetroffen met fors hoofdletsel. Korte tijd daarvoor zijn knallen in de buurt gehoord. In de loop van de nacht bleek aan het incident een vechtpartij vooraf te zijn gegaan, tussen het 23-jarige Hillegomse slachtoffer en een 26-jarige Haarlemmer. De 26-jarige Haarlemmer werd maandagavond door de politie aangehouden voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld door leden van het Mobiel Medisch Team, hij is naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij is opgenomen. Zijn toestand is inmiddels stabiel. De politie is nog druk bezig met een onderzoek om te achterhalen wat zich daar nu precies heeft afgespeeld. Direct na het incident is de omgeving afgezet en is een sporenonderzoek en buurtonderzoek opgestart. Ook zijn diverse getuigen gehoord.

Inmiddels is er een tweede verdachte aangehouden, het 23-jarige Hillegomse slachtoffer, dat in het ziekenhuis was opgenomen met letsel aan het hoofd. De man is inmiddels ook verdachte en is eveneens aangehouden voor betrokkenheid bij de vechtpartij.

Mensen die getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken of andere informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek, worden verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem, via 0900-8844.