Vestia


10-8-2010

Bloemetje voor nieuwe bewoners Zalmweide

---

Alle woningen van appartementengebouw Zalmweide zijn opgeleverd. Zalmweide ligt in de wijk Zalmplaat in Hoogvliet. Sommige bewoners zijn nog aan het klussen, maar de meesten genieten al volop van hun nieuwe appartement. Vestia Rotterdam Hoogvliet heeft donderdagochtend alle nieuwe bewoners een plantje gegeven. Daarmee wensen zij hen veel plezier in hun woning. Iedereen die thuis was, reageerde heel enthousiast.

Zalmweide heeft speelse woningen in de wijk Zalmplaat. Deze wijk ligt in het vernieuwde Hoogvliet, vlakbij de stad. In Hoogvliet is al jaren een grote herstructurering aan de gang. Deze groenste deelgemeente van Rotterdam is compleet aan het veranderen. Er worden veel eengezinswoningen gerealiseerd in bijzondere projecten, maar ook appartementen.

Het bijzondere appartementengebouw heeft een fietsenstalling en een parkeergarage met 75 plaatsen. Door de variabele indeling grenst de woonkamer altijd aan een privé buitenruimte. Over een tijdje is het wijkpark aangelegd en dan kan iedereen nog meer genieten van de groene omgeving en de winkels om de hoek.

Er zijn nog een paar woningen te koop met een ruim terras. Daarvoor kun u contact opnemen met Synchro makelaardij (010) 216 11 10.


*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 80.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.