Dura Vermeer

Zoetermeer - 10 augustus 2010

Sociaal Jaarverslag 2009 Dura Vermeer On Air

Het is zo ver. Het sociaal jaarverslag 2009 van Dura Vermeer is On Air! Een radio-uitzending door Radio Nova, gevestigd in het Rotterdamse Katendrecht en uitzendend vanuit Theater Walhalla, van ruim een uur en geheel in het teken van het sociaal jaarverslag van Dura Vermeer.

Anders dan voorgaande jaren is het sociaal jaarverslag 2009 dit keer uitgegeven op DVD en voorzien van een hardcover DVD hoes met daarin een `klein' jaarverslag wat de feiten en cijfers bevat.

Het resultaat is een authentiek document geworden, gelardeerd met de nodige humor maar serieus waar het serieus moet zijn. Want eerlijk is eerlijk: 2009 was een jaar van aanpassing aan de veranderende marktomstandigheden wat onder meer heeft geleid tot reorganisaties bij een aantal bedrijfsonderdelen. Ondanks de goede financiële resultaten over 2009 geeft dat een gemengd gevoel, want we hebben gedwongen afscheid moeten nemen van gewaardeerde medewerkers.

Het allerlaatste sociaal jaarverslag van Dura Vermeer want vanaf 2010 wordt het sociaal jaarverslag namelijk gecombineerd met het duurzaamheidsverslag.

Benieuwd naar het sociaal jaarverslag 2009?
Kijk hier voor de radio-uitzending en een videoregistratie.

In het bezit komen van een exemplaar?
Dat kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het reactieformulier en wij sturen u een exemplaar zo spoedig mogelijk op.