Ingezonden persbericht


Auping introduceert boxspring Boxton

Een complete boxspringcombinatie die je zelf kan 'upgraden'

Deventer, 10 augustus 2010 - Auping introduceert deze zomer de nieuwe boxspringset Boxton. De Boxton is een complete en stijlvolle boxspringcombinatie die gemakkelijk is aan te passen aan de wensen van de consument. Het bed combineert Nederlandse kwaliteit met een internationale uitstraling. De Boxton is vanaf medio augustus 2010 beschikbaar van ¤ 4.395,- voor ¤ 3.895,- en exclusiefief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Vision dealers.

De Boxton boxspringset is een tweepersoonsuitvoering en bestaat uit twee vlakke AVS boxsprings, twee matrassen, twee toppers en een Boxton hoofdbord.

Ventilatie en drukverlaging
De boxspringset Boxton is een comfortabele combinatie waar je heerlijk en stijlvol in kunt slapen. De AVS boxsprings, de matrassen en het hoofdbord zijn volledig gestoffeerd. Dit zorgt niet alleen voor een klassieke look, maar doet ook aanvoelen als een kussentje onder het lichaam. De consument kan kiezen tussen matrassen met een soepele en een stevige hardheid. Daarnaast zorgen de DPPS(TM) pocketveren, die zijn afgedekt met een drukverdelend schuim, voor een optimale drukverdeling van het lichaam.

Voor een goede nachtrust zijn ventilatie en verkoeling onmisbaar. Daarom is de Boxton opgebouwd uit diverse ventilerende materialen. Zo heeft de boxspring een spiraalbodem en is de matras voorzien van 3D-materialen en een ventilatiebodem. Met een toplaag van latex, zorgt de topper voor een extra stukje comfort.

Variatie
De Boxton boxspringset biedt meer mogelijkheden. Wil je een verstelbare AVS boxspring, een andere matras, topper of zelfs een ander hoofdbord? Dan is dat allemaal mogelijk. Bovendien heeft de consument keuze uit diverse stoffen en kleuren. Heeft een artistieke of gestileerde look de voorkeur? Dan kunnen de standaard kunststofpoten van de boxspring worden vervangen door sierpoten. Dankzij de 'upgrade' mogelijkheden komt de Boxton boxspringset de consument geheel tegemoet.

Prijs en beschikbaarheid
De Boxton boxspringset is beschikbaar in een tweepersoonsuitvoering. Een complete set, inclusief hoofdbord, boxspring, matras en topper kost normaal gesproken ¤ 4.395,-, maar is nu tijdelijk beschikbaaar vanaf ¤ 3.895,- (160/180x200/210). Bij de keuze voorr andere bedonderdelen dan in de Boxton boxspringset gelden meerprijzen. Andere matrassen zijn beschikbaar met een meerprijs vanaf ¤ 600,- (200/210). Een verstelbare booxspring is beschikbaar met een meerprijs vanaf ¤ 1.6400,- (200/210) en bij een andere topper is dit vanaf ¤ 3300,-. Een alternatief voor het standaard hoofdbord is beschikbaar vanaf ¤ 180,-.

De Boxton boxsprinngset is vanaf medio augustus exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision dealers.

Beeldmateriaal

Fotonummer cd232-2987_LR Fotonummer cd232-2939_LR

Bovenstaande afbeeldingen en aanvullend beeldmateriaal zijn te downloaden van onze beeldenbank: www.aupingdatabase.nl inlog: aupingpers
wachtwoord: auping

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht