Autonomy introduceert Meaning Based Coding voor eDiscovery


Nieuwe module verbetert eDiscovery review door analyse codering juristen

NIEUWEGEIN, 20100810 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert Autonomy Meaning Based Coding. Deze nieuwe module is ontworpen om drastisch tijd en kosten te besparen die gepaard gaan met eDiscovery en het reviewen van documenten. Autonomy Meaning Based Coding gebruikt de gepatenteerde conceptgebaseerde patroonherkenningstechnologie om te analyseren en te leren hoe juridische teams documenten coderen tijdens het herzieningsproces en om de beslissingen die daarbij gemaakt worden te leren begrijpen.

Met dit inzicht kan Meaning Based Coding de concepten, die juridische beoordelaars gebruiken om te zoeken, extrapoleren waardoor de overige documenten op geautomatiseerde wijze worden geanalyseerd, gecodeerd en geprioriteerd voor toetsing door het juridische team. Het documentherzieningsproces is vaak de meest kritische, tijdrovende en kostbaarste fase van het eDiscovery proces. Om een goede verdediging te kunnen voeren is het essentieel dat documenten zorgvuldig worden getoetst op gevoelige informatie en hoe deze documenten de zaak kunnen ondersteunen. Daarnaast moeten dezelfde documenten voor de tegenoverstaande partij worden gecodeerd. Met legacy-technologie is dit vaak een risicovol proces dat een grote investering vraagt, zowel financieel als op het gebied van menselijke capaciteit.

"Juridische herziening van documenten is van oudsher het meest tijdrovende en ingewikkelde proces voor juridische teams van alle soorten en maten", aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. "Legacy technologieën zijn niet in staat om de teams die documenten moeten herzien te voorzien van hulpmiddelen om het proces te automatiseren. Daarnaast worden juridische afdelingen gedwongen om meer geld en manuren te besteden door deze problematiek. Autonomy gaat deze uitdaging aan door middel van een `meaning based' benadering. Die biedt mogelijkheden om alle vormen van informatie te begrijpen. Organisaties worden zo geholpen om de snelheid binnen het eDiscovery-proces te behouden en superieure juridische resultaten te bereiken."

Autonomy Meaning Based Coding is een onderdeel van Autonomy's end-to-end eDiscovery platform dat het handmatige, tijdrovende en foutgevoelige evaluatieproces transformeert. Juridische teams kunnen daarmee tijdens de herzieningsprocedure snelheid winnen, de nauwkeurigheid verbeteren en zo de zaak winnen. Autonomy Meaning Based Coding analyseert, leert en begrijpt hoe en waarom advocaten documenten coderen op basis van inhoud. Vanaf het eerste coderingsbesluit, begrijpt de software welke informatie relevant is. Hierdoor kunnen de overige documenten automatisch worden gecodeerd met als prioriteit een herziening door het tweede echelon of kan nauwgezet worden gecodeerd met de suggestie voor een herziening van de documenten door de procureur. Voor het bepalen van de nauwkeurigheid kan de applicatie ook worden gebruikt om steekproeven te nemen van documenten die handmatig zijn herzien. Deze mogelijkheid is erg belangrijk omdat bij handmatige herzieningen van documenten inconsistenties kunnen ontstaan en het is van essentieel belang om deze risico's zoveel mogelijk te beperken. Autonomy's Meaning Based Coding stroomlijnt het herzieningsproces met behulp van een gedegen workflow waarbij de computer door het juridische team als wezenlijk onderdeel wordt ingezet bij het nauwkeurig onderzoeken van de verzameling documenten.

Autonomy Meaning Based Coding
- Autonomy Meaning Based Coding is voorzien van Autonomy's Intelligent Data Operating Layer (IDOL). IDOL begrijpt de betekenis en de context van informatie binnen alle vormen van gestructureerde en ongestructureerde informatie op geautomatiseerde wijze en identificeert de relevante concepten en patronen in de gegevens.

- De applicatie is deel van Autonomy's end-to-end eDiscovery platform, dat de identificatie, het behoud, de verzameling, de verwerking, de analyse, de evaluatie en de productiemogelijkheden bevat.

- De applicatie verwerkt petabytes elektronisch opgeslagen informatie (ESI), in meer dan 120 talen en meer dan 1.000 bestandstypen, inclusief audio en video.

- Met het intuïtieve dashboard binnen Meaning Based Coding kan het herzieningsteam snel achterhalen hoe documenten moeten worden gecodeerd gebaseerd op eerdere besluiten.

- Autonomy Meaning Based Coding is beschikbaar als hosted oplossing, als on-premise software of als een complete toepassing.

Bezoek www.autonomy.com/protect voor meer informatie.

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. Of Autonomy), een wereldwijd leider in infrastructuursoftware voor ondernemingen, de speerpunten Betekenis Based Computing beweging. IDC onlangs erkende Autonomy als het grootste marktaandeel en de snelste groei in de wereldwijde zoektocht naar en ontdekking markt. Autonomy's technologie maakt het mogelijk computers te benutten de volle rijkdom van de menselijke informatie, het vormen van een conceptueel en contextueel begrijpen van een stuk van elektronische gegevens, met inbegrip van ongestructureerde informatie, zoals tekst, e-mail, webpagina's, spraak of video. Autonomy's technologie bevoegdheden het volledige spectrum van bedrijfskritische enterprise applicaties waaronder pan-enterprise search, interactie met de klant oplossingen, information governance, end-to-end eDiscovery, records management, archivering, business process management, web content management, web-optimalisatie, rich media en video-en audio-onderzoek.

Autonomy's klantenbestand bestaat uit meer dan 20.000 internationale ondernemingen, advocatenkantoren en federale agentschappen, waaronder: AOL, BAE Systems, BBC, Bloomberg, Boeing, Citigroup, Coca Cola, Daimler AG, Deutsche Bank, DLA Piper, Ericsson, FedEx, Ford, GlaxoSmithKline, Lloyds Banking Group, NASA, Nestle, de New York Stock Exchange, Reuters, Shell, Tesco, T-Mobile, het Amerikaanse Department of Energy, het Amerikaanse ministerie van Homeland Security en de US Securities and Exchange Commission. Meer dan 400 bedrijven OEM Autonomy technologie, waaronder Symantec, Citrix HP, Novell, Oracle, Sybase en TIBCO. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Bezoek www.autonomy.com voor meer informatie.

Autonomy en het Autonomy-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autonomy Corporation Plc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.





Ingezonden persbericht