Ingezonden persbericht


10 augustus 2010

Vanavond 21:30 uur

Lelystad: Ernstige vernieling spoor Rotterdam: Gewapende overval McDonald's Eindhoven: Gewapende overval Vlaardingen: Serie hotelovervallen Den Bosch: Woninginbraak Hoek van Holland: Strandrellen Sunset Groove 2009

Jouw gegevens

Je ontvangt deze nieuwsbrief op

Wil je je gegevens wijzigen,
je voor andere nieuwsbrieven aanmelden,
of je voor deze nieuwsbrief uitschrijven?

Wijzig gegevens

Lelystad: Ernstige vernieling spoor

Maandagochtend 26 juli wordt een deel van het spoor tussen Lelystad en Almere over een lengte van anderhalve meter op ernstige wijze vernield.

Rotterdam: Gewapende overval McDonald's

In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 juli overvallen twee gewapende mannen een McDonald's in Rotterdam. Uiteindelijk gaan ze er zonder buit vandoor.

Eindhoven: Gewapende overval

Maandag 12 juli overvalt een gewapende man goudshop Bigodi aan de Kruisstraat in Eindhoven. Van de overvaller is een compositietekening gemaakt.

Vlaardingen: Serie hotelovervallen

In juli en augustus van dit jaar worden in de regio's Rotterdam en Den Haag meerdere hotels overvallen. Zes hotels worden tussen donderdag 15 juli en dinsdag 3 augustus door waarschijnlijk dezelfde gewapende manovervallen. Bij één van de overvallen gaat het zelfs om twee overvallers.

Den Bosch: Woninginbraak

Zaterdagavond 5 juni wordt een inbreker gesnapt in een woning aan de Pastoor Schoutenstraat in Den Bosch. Hij weet na een worsteling te ontsnappen, maar laat daarbij wat spullen liggen...

Hoek van Holland: Strandrellen Sunset Groove 2009

In 2009 zijn er al regelmatig beelden getoond van de rellen tijdens het strandfeest Sunset Grooves op zaterdagavond 22 augustus. Maar nog niet alle relschoppers zijn bekend. Bij dit feest zijn politiemensen door grote groepen jongeren aangevallen. Uiteindelijk is een aantal politiemensen zo in het nauw gedreven dat ze geschoten hebben. Dit keer opnieuw 5 relschoppers die op het feest tekeer gingen. We hopen natuurlijk dat u ze herkent of dat zij zichzelf zullen aangeven.

Voor een breder beeld

De onafhankelijke AVRO stimuleert de vrijheid in onze samenleving door "content" crossmediaal aan te bieden vanuit een ruimdenkende levenshouding.