Car Jacking te Marke

10/08/2010 15:27

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van Onderzoeksrechter Desseyn te Kortrijk, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op zaterdagochtend 07 augustus 2010 werd, tussen 03u00 en 03u43, langsheen de grote baan van Kortrijk naar Moeskroen, ter hoogte van de Torkonjestraat 25 in Marke (Kortrijk) deels op het fietspad, een jongeman met zware hoofdletsels in comateuze toestand aangetroffen. De plaats van de feiten bevindt zich tegenover een parking en een bushalte, nabij de brug over de E17.

De jongeman werd vermoedelijk het slachtoffer van een carjacking met zwaar fysisch geweld en verkeert in een levensbedreigende zorgwekkende toestand.

Zijn auto, een donkergrijze metaalkleurige Audi A4 Break met nummerplaat NID269 is nog steeds spoorloos. Net onder de rechter koplamp, is er een klein rond putje in de carrosserie en de achterste nummerplaat staat op een plaat van de 'Garage DELBAAR'.

De onderzoekers doen nu een oproep naar getuigen die op za terdag 07 augustus 2010, tussen 03u00 en 03u45 ter hoogte van Torkojestraat 25 in Marke, of in de omgeving, verdachte handelingen of verdachte voertuig zagen. En die de donkergrijze metaalkleurige Audi A 4 Break met nummerplaat NID269 opgemerkt hebben.

Hebt u nuttige informatie met betrekking tot deze feiten, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie..

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel