Politie Zeeland


---

1461-2010 Gewapende overval in Oost-Souburg
In de nacht van zondag 8 op maandag 9 augustus jl., omstreeks 00.30 uur, zijn twee mannen op een zeer grove wijze overvallen bij een pinautomaat in de Kanaalstraat in Oost-Souburg.
De slachtoffers stonden met hun auto geparkeerd bij het pinapparaat. Een van hen is uit de auto gestapt met de bedoeling om te gaan pinnen. Hij is vervolgens door drie, tot nu toe onbekende mannen, met veel geweld geslagen en bedreigd met wapens. Het tweede slachtoffer schoot het eerste slachtoffer te hulp en is vervolgens ook zwaar mishandeld. De daders zijn na hun daad in de auto van de slachtoffers weggereden. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht om hun wonden te laten behandelen. Zij zijn inmiddels weer thuis.

Het overvallenteam van Politie Zeeland heeft de zaak in onderzoek en vraagt uw medewerking voor het volgende:
> Wie heeft die nacht na 00.30 uur een rode Mitsubishi uit 1992 met kenteken FB-LP-25 zien rijden met daarin drie lichtgetinte mannen of weet waar deze auto nu is?
> Wie weet, aan de hand van onderstaande signalementen, meer over de daders?

- twee mannen met een lengte van ± 1.80 m

- één man met een lengte tussen de 1.80 - 1.90 m

- lichtgetinte huidskleur

- gekleed in donkere kleding met blauwe sjaal voor hun gezicht.
> De recherche komt graag in contact met mensen die op maandag 9 augustus tussen 00.15 en 00.45 door de Kanaalstraat zijn gelopen. Mogelijk komen er nog details naar voren die naar de daders kunnen leiden.





Politie Zeeland