Ingezonden persbericht


Persbericht

Secode versterkt haar positie in Europa

Maastricht, 11 augustus 2010 - Secode, internationaal specialist in 24/7 IT Security Management services, versterkt haar positie als Managed Security Service Provider (MSSP) in de Europese markt, met 24/7 diensten en een breed portfolio aan professional services.

De aandeelhouders van Secode AB hebben overeenstemming bereikt met NTT Communication Corporation over de overname van de aandelen in Secode AB per 11 augustus 2010. Secode AB is het moederbedrijf van de lokale vestigingen. De overname is zo opgezet dat Secode volledig zelfstandig zal blijven functioneren en opereren in de Europese markt en zal onder leiding blijven staan van Trygve Reinertsen (CEO van Secode AB). De organisatie-structuur blijft onveranderd.

Er zullen geen veranderingen plaatsvinden in de lokale markten waar Secode actief is (Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en Nederland). De diensten van Secode en al haar verplichtingen zullen onveranderd worden voortgezet richting haar klanten.

De overname zal op de korte en lange termijn de dienstverlening van Secode, zowel de 24/7 diensten als de professional services, op wereldwijd niveau verbeteren op het gebied van kwaliteit en schaalbaarheid. Tevens maakt deze verandering mogelijk dat Secode haar portfolio kan uit te breiden om zo een sterkere service provider en global security partner te worden.

Secode is zeer verheugd om dit nieuws te brengen en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst van haar organisatie. Meer informatie

Over Secode
Secode is een internationaal 24/7 managed security services provider (MSSP), al enige jaren de grootste in Noord Europa. Juist door onze focus en hoge mate van innovatie zijn wij in staat om onze klanten qua kwaliteit, expertise en flexibiliteit optimaal te helpen om kosteneffectief een hoger en bestendiger niveau van informatiebeveiliging te realiseren en tevens gemakkelijker compliant te zijn én te blijven met de relevante wet- en regelgevingen.

Perscontact
Foto's en logo's zijn beschikbaar op aanvraag.