Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten!

Vlissingen, augustus 2010 - Op 11 augustus komt het lang verwachte e-boek uit van dr. David Shvarts (moleculair bioloog) om van uw lastige en hardnekkige zweetvoeten af te komen. Het e-boek "In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten" werkt ondersteunend en is een praktische en simpele handleiding waardoor U eindelijk kunt afrekenen met het probleem van transpirerende voeten.

Slechts 10 dagen zijn er voor nodig om resultaten te bereiken. Ongeveer 850.000 Nederlanders lijden momenteel aan overmatig transpireren. Interessant is dat dit e-boek U laat ervaren om weer van uw voeten te genieten. Het is een feit dat uw voeten een deel van uw lichaam uitmaken en net als de rest van uw lichaam aandacht vragen.

Het voordeel van het e-boek "In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten" is dat U bewuster wordt van uw lichaam. U leert uw lichaam de juiste richting te geven, waardoor uw lichaam U gaat ondersteunen. Om zichtbaar resultaat te hebben uit dit e-boek vraagt dr. David Shvarts uw volledige aandacht en discipline. U krijgt de kans een deel van uw gewoontes achter U te laten en een aantal dingen te doen die U niet gewend bent.

Bent U bereid om u voor 100% in te zetten, gewoontes te veranderen, verandering in uw voedingspatroon aan te brengen en meer tijd voor u zelf in te plannen?

Het e-boek "In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten" is ontstaan uit de dagelijkse praktijk en is aangevuld met meerdere praktijk voorbeelden.

Interesse?
Het programma wordt uitgebracht als e-boek en is vanaf 11 augustus te downloaden via www.10praktischetips.nl Meer informatie is te verkrijgen via onze website http://zweetvoeten.wordpress.com



Ingezonden persbericht