Gemeente Boxmeer


Verkeersmaatregelen Boxmeerse kermis

Tijdens de Boxmeerse kermis van 13 t/m 17 augustus 2010, is de bereikbaarheid van het centrum via De Raetsingel in Boxmeer beperkt. Ook zijn er minder parkeergelegenheden beschikbaar. Het kermisterrein is van woensdagmorgen 11 tot en met woensdagmiddag 18 augustus afgesloten voor verkeer.

Het kermisterrein betreft het Weijerplein, De Raetsingel tot het Burgemeester Hengstplein, tot Jan Petersstraat/TNT post. Voor de parkeerplaatsen (blauwe zone) aan De Raetsingel en Burgemeester Hengstplein vanaf de Jan Petersstraat geldt een parkeerverbod.

Het kermisterrein is afgesloten voor alle verkeer op:
- vrijdag 13 augustus van 19.00-24.00 uur en
- zaterdag 14 t/m dinsdag 17 augustus van 14.00-24.00u.

Op maandag 16 augustus wordt er weer een `zilveren maandag gehouden, voor het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Daarom zijn van 12.00 tot 16.30u het gemeentehuis en het postkantoor vanaf de Steenstraat niet met de auto bereikbaar.

Het parkeerterrein, laad- losruimte en bevoorradingsplek aan de achterzijde van de Kloostertuin (ingang naast meubelstudio Van Haren) is via de Veerstraat voor iedereen in de gehele week en tijdens de openingstijden van de kermis bereikbaar.

Lees meer over de Boxmeerse kermis op de kermiswebsite