Ingezonden persbericht


Persbericht

Kees Kraayenoord geeft concert , De Betteld in Zelhem

Kees Kraayenoord geeft op zaterdag 14 augustus een aanbiddingsconcert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Verder geeft vice-voorzitter van de Verenigde Pinkster en Evangelie Gemeenten Jan Sjoerd Pasterkamp van 14 tot en met 21 augustus Bijbelstudies op hetzelfde park. Verder Camps4Kids, jongerenweek Royal Adventure, theatergroep No More Lies en geeft Natasja Voordes een gospelconcert.

Kees Kraayenoord geeft op zaterdag 14 augustus om 20.00 uur een aanbiddingsconcert. Kees is een van de bekendste Nederlandse aanbiddingsleiders van dit moment. Iedereen is deze avond van harte uitgenodigd om samen met Kees God te aanbidden met fantastische muziek. Kaarten zijn ¤ 10,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar.

De Bijbelstudies van Jan-Sjoerd Pasterkamp hebben als thema ´Hoe vind ik mijn waarde in Christus?´ Verder kaart hij het thema ´Wat is rechtvaardigheid?´ aan. Jan Sjoerd vertelt: ,,De mens is geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. Wat betekent dat? Wanneer u niet weet wie God is, hoe kunt u dan ooit weten wie u zelf bent, want u bent geschapen naar Zijn beeld. De Bijbel vertelt ons wie God is.´´

Tijdens de gezinsdienst op zondag 15 augustus om 19.00 uur neemt Jan Sjoerd Pasterkamp de aftrap van zijn Bijbelstudies. Vervolgens vinden de Bijbelstudies voor jongeren van 13 - 25 jaar plaats op dinsdag 17 augustus, woensdag 18 augustus en donderdag 19 augustus vanaf 10.00 uur. Volwassenen kunnen de Bijbelstudies op maandag 16 augustus en vrijdag 20 augustus om 10.00 uur bijwonen. Na deze laatste Bijbelstudies kunnen deelnemers voor ¤ 0,75 koffie krijgen en napraten.

Camps4Kids houdt het hele jaar door kinderkampen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook deze week wordt het kinderkamp georganiseerd. De kinderkampen draaien een nieuw fris programma om kinderen in aanraking te laten komen met Jezus.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt samen met zijn team dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer.

Natasja Voordes komt dinsdag 17 augustus om 20.00 uur naar De Betteld. Zij heeft klassieke zang gestudeerd en veel als solozangeres opgetreden in theaters. Zij heeft onder anderen een duet gezongen met Marco Bakker. Later is zij zich meer gaan richten op popmuziek. Kaarten zijn ¤ 3,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar.

Theatergroep No More Lies geeft op donderdag 19 augustus om 20.00 uur een optreden. Op een eigentijdse wijze brengt het theaterteam het evangelie. Dit programma is gevuld met humor, spanning en inhoud. No More Lies is een flitsend totaaltheater voor tieners, jongeren en volwassenen. De entree is ¤ 3,00 en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Deze volledige vakantieweek kunnen mensen boeken op www.betteld.nl. Bezoekers kunnen ook apart naar de evenementen komen.

Einde persbericht