Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 02-08-2010
MY NAME =

Zaterdag 14 augustus

Op zaterdag 14 augustus moet Nederland zich klaarmaken voor het nieuwe feest, 'My name ='. C2B Events heeft dit concept ontwikkeld waarbij er iedere editie één top DJ centraal staat. Maar speciaal voor deze eerste editie zijn er maar liefst twee top DJ's uitgenodigd! Momenteel gooien beide heren internationaal hoge ogen met hun kunsten achter de draaitafels, maar gelukkig hebben zij nog een gaatje in hun drukke schema gevonden om de aftrap voor dit nieuwe concept te geven. Wees voorbereid want MY NAME = AFROJACK & SIDNEY SAMSON!

Naast Afrojack en Sidney Samson hebben wij een line up voor jullie klaar staan die gereed is om de tent af te breken. In de line up hebben wij: Leroy Styles de man die house op de Leroy style brengt, Dennis Volpe de winnaar van de Dancetour DJ knock out 2010 en de dames van Cincity's Yazz, hetgeen dat zij willen is genieten en laten genieten en dat zullen jullie merken tijdens hun set.

De studio zal worden gehost door niemand minder dan Sharity Jayde, geen house stijl is haar te veel dus in de studio zal het feest dus ook helemaal los barsten. Het feest is natuurlijk niet compleet met alleen een goeie line up, want tijdens My name is krijgen jullie de primeur van enkele nieuwe tracks van Sidney Samson en Afrojack! Om de opzwepende tracks een extra dimensie te geven zijn er perfect gestylde danseressen aanwezig om het plaatje compleet te maken.

Als kers op deze heerlijke house taart worden er ook goodies uitgedeeld zoals demo cd's met de nieuwste tracks van de heren, T-shirts en misschien wel meer. Zijn jullie al klaar voor My name is..?

Voorverkooptickets
De online voorverkooptickets zijn slechts E10- (ex fee) en te verkrijgen via www.Panama.nl, www.seedance.nl. De fysieke kaartjes zijn verkrijgbaar via alle Free Record Shops en alle Primera shops in Nederland.

Deurverkoop:
Er zullen ook een ruim aantal tickets beschikbaar zijn aan de deur, tenzij het feest natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij jou aan om je kaartjes in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen. Door=More

Viparrangement:
Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar vip@beautifulevents.nl

My Name =- zaterdag 14 augustus 2010

Line-up: Theatre: Afrojack & Sidney Samson, Leroy Styles, Dennis Volpe, Cincity's Jazz Studio hosted by Sharity Jayde
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: More
Presale: E 10 (ex. fee) via www.panama.nl(Paylogic) & Alle Primera shops VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686