Ingezonden persbericht


Tweede editie festival Stekker Fest in Utrecht

Utrecht, 11 augustus 2010 - Op zaterdag 14 augustus 2010 opent Stekker Fest haar poorten voor de tweede editie van Utrecht's meest eigen, aardige festival, deze keer in Park Transwijk. De organisatie is nog keihard aan het organiseren, maar heeft alles prima onder controle. Ook voor bezoekers is het fijn om te weten hoe de dag eruit gaat zien en waar je aan moet denken. Daarom het laatste en de laatste praktische informatie op een rij.

Vers Vermaak
Naast alle muzikale hoogvliegers (timetable onderaan dit bericht) zijn er veel fijne en vermakelijke spelletjes, acties, wedstrijden, rariteiten en bekokstovingen te zien, ruiken en te voelen tijdens Stekker Fest. Dat programma loopt de hele dag door. Je kan onder meer genieten van Wip'n'Kip, Rent-a-Friend, Ruilhuisje, Camping Comfort Zone, Sjoelen XXL, Springkussens, Badmeester Milan en nog veel meer!

feest.je
Ook leuk tijdens Stekker Fest: als je incheckt met locatiedienst feest.je via je mobiel op Stekker Fest ontvang je een Stekker Fest badge!

Bereikbaarheid
Stekker Fest vindt dit jaar plaats in Park Transwijk in Utrecht. Voor fietsers wordt er voor de ingang van het terrein een onbewaakte fietsenstalling geplaatst. Bezoekers die met het openbaar vervoer gaan, kunnen het beste de sneltram naar Nieuwegein of IJsselstein nemen, uitstappen bij de halte Vasco da Gamalaan in Kanaleneiland en daarna de wegwijzers volgen. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij P+R Westraven voor ¤ 4,- inclusief een retour voor maximaal 5 personen naar het festivalterrein. Ook hier: uitstappen bij tramhalte Vasco da Gamalaan. Andere parkeermogelijkheden direct rondom het park worden afgesloten.

Weersomstandigheden
Op dit moment laten de weersvoorspellingen een wisselvallend beeld zien. Het schommelt van zonnig tot licht bewolkt met de kans op enkele buien. Neem dus een poncho of regenkleding mee.

Garderobe
Op het terrein is een bewaakte garderobe aanwezig.

Huisregels
Ook Stekker Fest is een festival dat het vooral gezellig wil maken. Daarom zijn er huisregels te vinden op de website zodat iedereen precies weet wat er wel en niet kan en mag.

Afterparties
Geen Stekker Fest zonder een Verlengsnoer natuurlijk! En deze keer zijn er zelfs twee, een in Dock 154 en een aan de overkant van de Oudegracht, in K-Sjot. De programmering vind je terug op Stekker Fest zelf. Passepartouts kosten ¤ 10,- en zijn verkrijgbaar tijdens Stekker Fest.

Dat was het weer voor zover! Rest er niets meer dan iets met punten en een i, waarna op 14 augustus vanaf 12.00 's middags de speeltuin geopend wordt!

----------