Gemeente Leudal


Nieuws

Leudal Summer Event

Op zaterdag 14 Augustus vindt de eerste editie plaats van het Leudal Summer Event op het evenemententerrein gelegen aan de Molenhoek in Heythuysen. Het LSE is een samenwerkingsverband tussen het jongerenwerk van PUNT welzijn, de gemeente Leudal en verschillende jongeren uit de gemeente Leudal.

Vanaf 12.00u worden er allerlei activiteiten en spellen georganiseerd waaraan jongeren uit de gemeente Leudal kunnen deelnemen. Er wordt die middag een spellenparcours opgebouwd waarbij groepjes jongeren het tegen elkaar opnemen en daarbij elk één dorpskern van Leudal vertegenwoordigen. Uiteraard wordt het winnende groepje beloond met een leuke prijs. Zoals bij veel activiteiten geldt ook hierbij dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Iedereen in de leeftijd van 14 t/m 23 jaar die woonachtig is in de gemeente Leudal is van harte welkom om mee te doen. Je kunt je inschrijven als groep (minimaal 5 en maximaal 10 personen) maar je mag natuurlijk ook gewoon een kijkje komen nemen. Naast het spellenparcours zijn er namelijk ook een aantal workshops waaraan je kunt deelnemen.

Na afloop vindt er 's avonds in samenwerking met Haelen.tk een feest plaats in `De Baexheimerhof' te Baexem met bekende en opkomende DJ's uit de regio. Wil je alleen het feest bezoeken? Ook dat kan. Voor meer informatie en/of inschrijvingen kun je een kijkje nemen op www.leudalsummerevent.nl of www.hyves.nl/Ise