Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 17 mei 2010

I've Got Talent editie 2

Het is weer zover! Wegens het enorme succes van I've Got Talent in 2009 te Schiedam organiseert Stichting Culture Levitation dit jaar opnieuw een talentenjacht. 'I've Got Talent editie 2' is een jongerenproject alsmede talentenjacht gericht op diverse podiumkunsten. De Voorronde vindt plaats op zaterdag 14 augustus 2010 van 19.30 uur tot 23.00 uur in wijkcentrum "De Blauwe brug" aan de Bachplein 590 te Schiedam. De finale vindt plaats op zondag 22 augustus 2010 van 14.00 uur tot 18.00 uur op het Stadserfplein te Schiedam.

I've Got Talent editie 2 is dit jaar wederom op zoek naar talenten onder de jongeren tussen de leeftijd van 13 en 24 jaar in Schiedam en omstreken op het gebied van diverse kunstzinnige optredens.

Vanwege dit evenement krijgen jongeren dè kans om hun talenten te vertonen, waarbij Stichting Culture Levitation een platform creëert om talenten van jongeren te coachen en te ontwikkelen. I've Got Talent is niet alleen gericht op muziek, maar biedt een mix van gerelateerde elementen namelijk muziek, dans, zang, rap, multimedia, theater en cabaret. De bezoekers kunnen kennismaken met artiesten, zowel amateurs als semi-professionals, die het beste laten zien en horen. Het talentprogramma nodigt uit om actief deel te nemen aan het programma van I've Got talent editie 2. Het wedstrijdelement staat hierbij niet op de eerste plaats, het vergroten van het jongerencultuur in Schiedam is waar het volgens Stichting Culture Levitation om draait.

Het talentenjacht is vrij toegankelijk, heeft stedelijke en regionale reikwijdte en bevat een veelzijdig en gevarieerd programma met diverse activiteiten en optredens.