Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Den Haag, 21 juni 2010

AANKOMENDE ZOMER: DANSEN OP EEN TRILVLOER OP HET SCHEVENINGSE STRAND!

Zaterdag 14 augustus 2010 beleeft het 'MuteSounds Festival' haar eerste feest op het Scheveningse strand in strandpaviljoen de Whoosah, aan het Zwarte Pad. Vanaf 16.00 uur tot 01.30 uur kan er gedanst worden op een trilvloer zo groot als de hele Whoosah!

Na twee geslaagde edities van MuteSounds in het Paard van Troje kan het dove, horende en slechthorende publiek deze zomer voor het eerst genieten van een echt strandfeest. Samen wordt er gedanst op minimal en techno muziek in de volle zon. Of je nu met je voeten op de trilvloer staat of met je blote voeten in het warme zand!

'MuteSounds op het Strand' is de pre party voor het derde MuteSounds Festival op 8 oktober 2010 in het Paard van Troje en Filmhuis Den Haag.

Datum en tijd
Zaterdag 14 augustus 2010
16.00 - 01.30 uur
Gratis toegang

Locatie
Strandpaviljoen Whoosah
Zwarte pad 66
Scheveningen

Wat is MuteSounds
MuteSounds is een festival met meer dan alleen muziek! MuteSounds is een beleving waarin je als horende in een andere wereld belandt. Een wereld waar mensen om je heen met hun handen wapperen, veel lachen en dansen op een échte trilvloer.

Gedurende de avond word je verrast met uiteenlopende concepten op het gebied van muziek, film en kunst. Prachtige lasershows, indrukwekkende theateracts, experimentele interactieve installaties en nog veel meer vormen de rode draad tijdens MuteSounds. Kortom, er is voor iedereen wat te doen, of je nu doof, horend of slechthorend bent!

Voor meer informatie zie: www.mutesounds.nl.

Voor het laatste nieuws rondom MuteSounds kunt u ons volgen op Twitter: www.twitter.com/mutesoundsDH