TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-08-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 14 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 14 AUGUSTUS

Op zaterdag 14 augustus ontvangt Corné Klijn in TROS MUZIEKCAFÉ:

SAINT JUDE. Deze Britse band speelt tijdloze southern rock, blues en soul. Het debuutalbum 'Diary Of A Soul Fiend' bestaat uit tien sterke songs van de hand van Lynne Jackaman en Adam Tyler en is geproduceerd door Chris Kimsey, bekend van zijn werk met de Rolling Stones.

THE HEYZ is een band die bestaat uit vijf jongens uit Noordwijk aan Zee. De band is opgericht in 2008 met het doel om vrolijke, onbezorgde maar wel volwassen muziek te maken. Nummers met een knipoog naar de jaren '60. In juni kwam hun eerste single 'My Dear Mother Angel' uit.

JENNY LANE. In 2007 won Jenny de Talent Night Rotterdam waarna ze afreisde naar Amerika om op te treden in het Apollo Theater in Harlem, New York. De frêle maar tegelijkertijd zeer krachtige en soulvolle zangeres schrijft haar eigen muziek en met haar glasheldere stem heeft zij zich duidelijk onderscheiden. Haar album heet 'Monsters'.

SPLENDID is een reggaeband uit Den Haag rondom zanger/surfer Patrick Schmitz. In 2005 wordt de band uitgeroepen tot beste Haagse live-act. Inmiddels hebben zij al hun derde album 'Life is Splendid' uitgebracht. Van dit laatste album is de single 'Mr Clown' getrokken.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl