Voor de allereerste keer The Force Will Be With You op Blu-ray! Langverwachte complete Star Wars™ Saga klaar voor High Definition Blu-ray debuut

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- 20100814 --

Vandaag tijdens Star Wars Celebration V, hebben Lucasfilm Ltd. en Twentieth Century Fox Home Entertainment bekendgemaakt dat de complete Star Wars saga op Blu-ray Disc komt, met een wereldwijde release in de herfst van 2011. De Star Wars Blu-ray Box zal de zes live-action Star Wars speelfilms bevatten, in de hoogst mogelijke beeld- en audioweergave, naast een uitgebreide keuze extra’s met onder meer documentaires, authentieke momenten achter de schermen, interviews, terugblikken en nooit eerder vertoonde beelden uit het archief van Lucasfilm.

“Blu-ray is absoluut de beste manier om thuis Star Wars te beleven – in perfecte high definition,” aldus George Lucas, schepper van de Star Wars Saga. “De films hebben nooit eerder zo’n hoge beeld- en geluidskwaliteit gehad.”

OVER STAR WARS CELEBRATION V

Star Wars Celebration V, met beroemdheden, kostuums, live entertainment, filmvertoningen, handtekeningen, verzamelobjecten, panels en nog veel meer, is de grootste officiële bijeenkomst van Lucasfilm en de grootste Star Wars party in de melkweg. Star Wars Celebration V vindt plaats in Orlando, Florida van 12-15 augustus en viert de 30e verjaardag van Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back en de doorlopende, wekelijkse avonturen van Star Wars: The Clone Wars.

OVER TWENTIETH CENTURY FOX HOME ENTERTANMENT

Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC (TCFHE) is een van de wereldwijde marktleiders in zijn sector en een dochteronderneming van Twentieth Century Fox Film Corporation, een bedrijf van News Corporation. TCFHE kan beroep doen op 75 jaar van innovatieve en bekroonde filmproductie door Twentieth Century Fox, en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing, verkoop en distributie op dvd, Blu-ray Disc Digital Copy, Video on Demand en Digital Download van alle programma’s, acquisities en originele producties voor film en televisie van Fox. Het bedrijf brengt alle producten ook wereldwijd uit voor MGM Home Entertainment. Elk jaar introduceert TCFHE honderden nieuwe en verbeterde producten, die het distribueert aan de detailhandel, van groothandels en groothandelsmarkten tot speciaalzaken en e-commerce over de hele wereld.

Lucasfilm, STAR WARS™ en verwante producten zijn handelsmerken en/of auteursrechten, in de Verenigde Staten en andere landen, van Lucasfilm Ltd. en/of dochterondernemingen. TM & © Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Lucasfilm Ltd.
Chris Argyropoulos, (415) 623-1018

chris.argyropoulos@lucasfilm.com