Ingezonden persbericht

Naast Kane, Moke, Caro Esmerald en dertig andere bands

Ook Di-Rect op Huntenpop

Op het allerlaatste moment is ook Di-Rect nog toegevoegd aan de line-up van het aanstaande Huntenpop Festival op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus in Ulft (Achterhoek). Naast bands als Fiction Plane, Kane, Caro Emerald, Garcia Plays Kyuss, Moke en Waxdolls kun je dus ook de troepen van Di-Rect meemaken op Huntenpop.

Huntenpop 2010 belooft de meest succesvolle editie te worden in het bestaan van het 21 jaar oude festival. De line-up is fenomenaal met de top van de vaderlandse pop-scene, maar ook nog eens een bloemlezing van internatonale bands die er zijn mag. Neem daarnaast het multi-culti Wereldplein, de uitgekiende horeca, verschillende theateracts en een omvangrijk nevenprogramma, waarmee Huntenpop zich mag wedijveren met de grote festivals in Nederland.

Aantrekkelijk

Neemt niet weg dat juist Huntenpop uitblinkt door eenvoud en gemoedelijkheid, een knusse en minder zakelijke sfeer, waar steeds meer mensen zich toe aangetrokken voelen. Samen met absolute topmuziek, unieke Tribute Bands, een eigentijdse camping en de alleszins aanvaardbare toegangs- en consumptieprijzen, maakt Huntenpop extra aantrekkelijk. Alle informatie vind je op www.huntenpop.nl.

Fans van Di-Rect kunnen tegen een korting van 50% Huntenpop bezoeken op zaterdag 14 augustus (E 20,00 in plaats van E 40,00). Om gebruik te maken van deze korting, dienen de fans zich vóór 13.00 uur bij de ingang van het festivalterrein te melden met een speciaal Di-Rect-voucher. Di-Rect speelt van 13.00 tot 14.00 uur.

FOTOBIJSCHRIFT

Di-Rect, zaterdag 14 augustus om 13.00 uur op Huntenpop.

-- X --

---- --Ingezonden persbericht