Politie Hollands Midden

Gouda - Meerdere mannen aangehouden op verdenking van mishandeling

Gouda, 16-08-2010 o De politie heeft op zaterdag tussen 04.00 uur en 05.00 uur meerdere mannen aangehouden op verdenking van mishandeling.

In een horecagelegenheid aan de Zeugstraat hadden een 23-jarige man uit Moordrecht en een 22-jarige man uit Gouda ruzie met elkaar gekregen. Zij werden vervolgens de zaak uitgezet. Buiten sloeg de 22-jarige man de 23-jarige man en rende vervolgens weg. Een agent zag het gebeuren en hield de 22-jarige direct aan. De verdachte moest voor de aanhouding naar de grond. Op dat moment kwam er een onbekende man aanrennen die de verdachte in zijn gezicht schopte. De agent hield vervolgens deze man aan, waarna een 20-jarige man uit Moordrecht de Gouwenaar in zijn zij schopte. Hij werd ook aangehouden waarna de onbekend gebleven man in een onbewaakt moment wegrende.

De 22-jarige man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Later die nacht is hij op het politiebureau verhoord. Hij verklaarde dat de 23-jarige man die hij buiten geslagen had, hem binnen had geslagen. De 23-jarige man is vervolgens ook aangehouden. Hij ontkende de 22-jarige Gouwenaar geslagen te hebben. De politie maakt proces-verbaal op tegen de mannen.