Duizenden mensen van de (kerst)kaart in Zwolle en Den Bosch 18/08/2010 14:42

De Beursorganisatie BV

Tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen die morgen van start gaan in de IJsselhallen Zwolle, gaan duizenden hobbyisten aan de slag met het maken van kaarten en scrapbooken. De week daarna vindt het creatieve spektakel plaats in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland: deelnemers uit het hele land en zelfs van over de grenzen komen naar Zwolle en Den Bosch, laten zich graag in de kaart kijken en presenteren hun nieuwe producten. Bezoekers uit binnen- en buitenland, willen de beurs niet missen vanwege de nieuwste trends. Ze doen inspiratie op voor het maken van kaarten, scrappen, stempelen en andere toepassingen met papier als basis.

Creatieve kerst
Ook al vallen de mussen van het dak, de eerste kerstkaarten worden dààr al gemaakt! Alle deelnemers hebben hun nieuwste assortiment bij zich waarbij de 'kerstlijn' zeker niet ontbreekt. Zowel de beginnende als meer ervaren hobbyist, kan direct aan de slag en de nieuwste technieken uitproberen, inspiratie opdoen of lekker shoppen. Oók découpage, waarbij stukjes papier gebruikt worden om voorwerpen mee te decoreren, is een techniek die op de beurs aanwezig is en steeds meer in trek komt.

Vakantieboek scrappen
Het creatief inplakken van foto's, het zogenaamde scrapbooken, is al jaren erg populair. Scrappers maken gebruik van dezelfde technieken als kaartenmakers om hun fotoverhalen iets extra's mee te geven en herinneringen levend te houden. Scrappen is ook de ideale manier om alle belevenissen van de zomervakantie origineel vorm te geven. Wie zijn vakantiefoto's mee naar de beurs neemt, kan direct aan de slag bij diverse stands.

Lekker (work)shoppen!
Bezoekers die zelf aan de slag willen, kunnen aanschuiven bij diverse workshops zoals een notitieboekje, mozaïekkaart, mini-scrapbook of koe met decopatch maken. Zij kunnen zich laten inspireren door de demonstraties van de nieuwste producten, zoals de 'bungelkaart' en 'gespiegelde scrapbook-achtergrond'. Natuurlijk blijft er volop tijd over om te shoppen. Men vindt er van alles op (papier)hobbygebied. Van (scrapbook)papier tot bijzondere stempels, maar ook vrolijke lintjes en decoraties om een scrapbook of kaart mee op te sieren. Voor kinderen zijn er diverse knutselactiviteiten en mannen in gezelschap van een vrouw, mogen de beurs gratis bezoeken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.knotsgekkekaartendagen.nl