Ingezonden persbericht


############### PERSBERICHT ###############

Leontien Family Ride op zaterdag 21 augustus met BN-familie!

Ook bekende Nederlanders kijken nu al uit naar de eerste Leontien Family Ride, een fietstocht op 21 augustus in en om Lelystad en Batavia. Het gezin van tv-coryfeeën Reinout Oerlemans en Daniëlle Overgaag heeft toegezegd te zullen meedoen aan het evenement waarvan de inschrijfgelden volledig ten goede komen aan de stichting Pink Ribbon, de wereldwijde organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Daniëlle en de kinderen zijn op 21 augustus zeker van de partij in de rit over tien, vijfentwintig of zestig kilometer; Reinout doet z'n best ruimte in zijn agenda te maken om deze primeur mee te beleven.

Daniëlle Overgaag, net als Leontien van Moorsel een oud-wielrenster, is inmiddels in training gegaan. Onlangs zijn de twee vriendinnen samen op pad geweest met de racefiets. "En dat was de eerste keer in vijftien jaar", zei de geboren Westlandse. "Ik heb de afgelopen jaren wat andere dingen gedaan. Vijf kinderen gebaard bijvoorbeeld, haha.'' Tegen Leontien: "Maar het ging nog wel aardig?" "Met die snelheid van jou is nog niks mis", kreeg ze te horen.

Ook jij kan meefietsen met Leontien en Daniëlle! Alleen, samen, met je gezin, collega's, iedereen kan mee doen op 21 augustus! Voor meer informatie en inschrijven, zie www.familyride.nl

#### EINDE PERSBERICHT ####

Noot voor redactie/