Rijksvoorlichtingsdienst

Commandant der Strijdkrachten spreekt op Lowlands

Generaal Peter van Uhm, Commandant der Strijdkrachten, spreekt zaterdag op Lowlands. Van Uhm zal ingaan op de rol die jonge militairen hebben bij de uitvoering van ons buitenland- en veiligheidsbeleid. Zijn optreden maakt deel uit van het programma van Llowgenda, waaraan naast Peter van Uhm ook andere sprekers deelnemen.

Lowlands is meer dan een festival met muziek alleen. Er staat ook theater, film, literatuur en kunst op het programma. Llowgenda biedt als onderdeel hiervan mogelijkheid om politieke en maatschappelijke thema's met een breed en vooral jong publiek te delen. Diverse andere sprekers zoals topsporter Erben Wennemars en documentairemaaksters Ilse en Femke van Velzen nemen ook deel aan Llowgenda. Zij delen een kort verhaal met de bezoekers, waarna het tijd is om in het Llowgenda Café in een informele setting te discussiëren.

Het zaterdagprogramma van Llowgenda begint om 11.30 uur met de diverse sprekers. Daarna is er tussen 13.00 en 14.30 uur tijd voor de informele discussie.


Noot voor redacties

Noot voor redacties (

RVD Mediafeed