Gemeente Lansingerland

Wijzigingen openbaar vervoer


Vanaf 23 augustus 2010 zal het buslijnennetwerk in Lansingerland veranderen. Metrolijn E van de RET (RandstadRail), rijdt vanaf 16 augustus door naar Rotterdam Centraal Station.

De buslijnen in Lansingerland zullen door deze ontwikkelingen vanaf 23 augustus aansluiten op het station Berkel-Westpolder. De bussen van Qbuzz zullen daardoor, vanaf 23 augustus, niet meer doorrijden naar Rotterdam Centraal Station. Wel kunt u nog met Qbuzz vanuit Lansingerland naar Rotterdam-Noord reizen (voor reizigers naar Hillgersberg/Schiebroek en station Noord).Â

* Veranderingen per buslijn

* Uitgebreide lijnennetkaart regio Lansingerland
* Uitgebreide lijnennetkaart regio Rotterdam

Nieuwe dienstregelingenfolder Qbuzz
Het nieuwe boekje met de dienstregeling van Qbuzz is vanaf 19 augustus verkrijgbaar bij de SPiL-locaties in Lansingerland. Ook zijn de tijden van de nieuwe dienstregeling nu te bekijken op www.qbuzz.nl. Ook kunt u bellen met OV-reisinformatie via (0900) 9292 of kijk op www.9292ov.nl.

Metrolijn E (RandstadRail)
Vanaf 16 augustus rijdt metrolijn E (RandstadRail) door naar Rotterdam Centraal Station. Ook zal de dienstregeling worden aangepast. Metrolijn E zal in ieder geval vanaf 23 augustus vaker gaan rijden. De nieuwe dienstregelingfolder van metrolijn E is vanaf 19 augustus verkrijgbaar bij de SPiL-locaties in Lansingerland. Of klik op: dienstregeling metrolijn E.

Folder over wijzigingen OV bij Heraut 18 augustus Bij de Heraut van 18 augustus vindt u een folder over de belangrijkste wijzigingen in het OV-lijnennet van Lansingerland. Hierin is informatie te vinden over de wijzigingen van de buslijnen, een overzichtskaartje met de OV-lijnen in Lansingerland (lijnennetkaart), de aansluitmogelijkheden bij station Berkel-Westpolder op metrolijn E van RandstadRail e.d.