D66

dinsdag 18 mei 2010

Essaywedstrijd liberal academy

Van 29 t/m 31 augustus aanstaande zal in Brussel de liberal academy 2010 plaatsvinden, met als thema: 'Challenging the European integration standstill'. Dit evenement wordt georganiseerd door het European Liberal Forum (ELF), de Europese liberale denktank. Vanuit Nederland is het Kenniscentrum D66 betrokken bij de liberal academy.

Drie dagen lang zal voor de deelnemers een programma verzorgd worden waarin men in discussie gaat met elkaar, Europese liberale politici en vertegenwoordigers van verschillende Europese liberale denktanks, over de toekomst van Europa en de EU. Deelname is mogelijk voor studenten die niet ouder zijn dan 30 jaar, die een essay schrijven in het Engels. Dit essay mag niet langer zijn dan 500 woorden en moet antwoord geven op de vraag: 'What does Europe mean to me and my future?'

Uit de inzendingen worden de 40 deelnemers gekozen uit heel Europa, voor wie reis- en verblijfskosten vergoed worden. GeĂŻnteresseerd? Kijk op de site van ELF voor meer informatie en stuur je essay voor 31 mei 2010 naar info@eldr.eu.