Algemene omroepvereniging AVRO
Hilversum, 20-08-2010

LAATSTE AFLEVERING AVRO DE NACHTDIENST IN ZICHT

Na 28 jaar komt er een einde aan het succesvolle radio-programma AVRO De Nachtdienst op Radio 1. Zondag 29 augustus "vieren" presentatoren Johan Doesburg en Astrid de Jong de laatste uitzending. Op feestelijke wijze nemen zij afscheid van programma en publiek. De luisteraar heeft als altijd de hoofdrol.

Live vanaf camping Zeeburg in Amsterdam nodigen Astrid en Johan de luisteraars uit om hun verhalen te delen rondom het toepasselijke thema "open einde". Zij doen dit op de mooiste plek om elkaar verhalen te vertellen; het kampvuur. Bij een kampvuur hoort muziek. Gitarist, componist en tekstschrijver Geert Leurink en aanstormend talent pianist Glossy Jesus geven tijdens deze laatste uitzending acte de présence.

Luisteraars kunnen ter ere van deze laatste uitzending niet alleen bellen maar ook aanschuiven bij Astrid en Johan rondom het kampvuur en zo ter plekke hun verhaal met nachtelijk Nederland delen. Publiek dat de uitzending wil bijwonen kan zich aanmelden via camping@avro.nl.

Eindredacteur AVRO Radio 1 Niels Wensing: "Het is jammer dat De Nachtdienst verdwijnt. Het is de moeder van alle talk radio programma's op de Nederlandse radio. We begrijpen echter dat we moeten inschikken om plaats te maken voor de nieuwe omroepen en de omroepen die in ledenaantal zijn gegroeid. We hebben het programma altijd met veel liefde, plezier en toewijding gemaakt en we danken de luisteraars die hun mooiste verhalen al die jaren met ons hebben willen delen."

Voor meer informatie: denachtdienst.avro.nl.

AVRO De Nachtdienst, zondag 29 augustus van 01.00 tot 07.00 uur op Radio 1.