Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bubbles on the Beach:
"Bubbles veroveren Nederland,
consumptie +49%!"

De grote trend van de afgelopen tijd is zonder meer bubbels. Prosecco, Cava, Crémant ... Eindelijk heeft Nederland de mousserende wijnen gevonden. Nu Voor de wijnliefhebber valt er op het evenement 'Bubbles on the Beach', zondag 29 augustus in Zandvoort, nog meer te ontdekken en te genieten. Een lekkere strandsfeer, de ondergaande zon, lekker eten, muziek, het bubbelbad en. veel mousserende wijn!

Bubbles on the Beach biedt alle liefhebbers van sprankelende wijn de kans om op een informele proeverij kennis te maken met alle soorten mousserende wijn. Cava, Sekt, Prosecco, Crémant, Spumante, Frizzante en mousserende wijnen uit landen als Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika: op Bubbles on the Beach zijn meer dan 50 mousserende wijnen te proeven en te drinken. Het publiek kiest zijn favoriete wijn en Perswijn presenteert een aantal bijzondere mousserende wijnen, die zijn geselecteerd door het proefpanel.

Mango's Beachbar in Zandvoort is de ideale plek om al deze wijnen te proeven. Na de proeverij genieten de bezoekers van een barbecue. En Mango's blijft gewoon open, zodat iedereen rustig kan nagenieten van de proefmiddag in een van de sfeervolste strandtenten van Nederland. Mango's wordt op deze dag culinair ondersteund door Restaurant de Albatros uit Zandvoort.

Informatie en inschrijven: www.bubblesonthebeach.nl Datum: zondag 29 augustus 2010
Tijd: 16.00 - 20.00 uur, daarna beachparty tot 24.00 uur Entrée: E 49.50, inclusief Bubbles on the Beach barbecue Plaats: Boulevard Barnaart Paal 15, Zandvoort (www.mangosbeachbar.com)

Programma:
16.00 uur - 18.00 uur
Bubbles proeven
18.00 uur - 20.00 uur

Start van Mango's barbecue, inclusief wijn en live muziek 20.00 uur - 24.00 uur
Party! Genieten van muziek, de zon en strand.
Na 20.00 uur zijn drankjes en hapjes voor eigen rekening

Noot voor redacties

Vier jaar Bubbles on the Beach : een vooruitziende blik Bubbles on the Beach gaat zijn vierde editie in. Na de successen van vorig jaar kan het alleen maar mooier en groter. De sfeer was super bij de Zandvoorste Beachclub Mango's, alsof het ervoor gemaakt was. Tot laat bleven mensen gezellig dansen in de Buenavista Social Club en bubbelen in de baden. Bubbles on the Beach wordt georganiseerd door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het enige, van oorsprong Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op de consument. Door de kwaliteit is Perswijn ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine.

Ingezonden persbericht