Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 13.30 uur

Utrecht, 29-08-2010

Verlaten auto

DRIEBERGENRIJSSENBURG Op zondag 29 augustus rond 02.40 uur kreeg de politie de melding dat een auto in de berm was aangetroffen zonder bestuurder. De auto had een aanrijding gehad en was met de voorzijde op een boom geklapt. In de auto werd het kentekenbewijs aangetroffen.

De auto is weggesleept. De politie doet nader onderzoek naar de eigenaar van het voertuig. Dit was overigens een oldtimer die pas sinds één dag op naam van een nieuwe eigenaar stond. Waarschijnlijk heeft de eigenaar maar kort plezier van zijn oldtimer, de auto was zwaar beschadigd.

Geweld

VEENENDAAL De politie kreeg op zaterdagavond 28 augustus diverse betrokkenen van een geweldsincident in het Schrijverspark aan het bureau. De mannen verklaarden met elkaar rond 20.00 uur hier ruzie te hebben gekregen naar aanleiding van een eerder conflict. Bij het geweld waren een 18-, een 25- en een 42-jarige Veenendaler betrokken. De 42-jarige had letsel aan zijn gezicht. Er werd over en weer aangifte tegen elkaar gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.