Taj Jackson trapt carrière als regisseur af met Code Z The Series


Op verjaardag van oom Michael

NIJMEGEN, 20100828 -- Op zondag 29 augustus, de verjaardag van wijlen Michael Jackson, zal om middernacht (9.00 uur zondagochtend Nederlandse tijd) de nieuwe trailer van Code Z The Zombie Series in première gaan.

Code Z The Zombie Series is een project van Taj Jackson en de Braziliaanse drieling T-Rio (Thayana, Thaina en Thaisa) en is gemaakt als eerbetoon aan "Thriller", de videoclip van Michael Jackson.

Al van jongs af aan is Taj geïnteresseerd in films en regisseren. Hij maakte met zijn oom Michael plannen om samen aan films te gaan werken. Ze zouden samen een `dreamteam' gaan vormen na Michael's geplande reeks This Is It concerten in Londen. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn, maar Taj streeft zijn dromen na en komt tevens zijn belofte aan zijn oom na om zijn carrière als regisseur te lanceren. Op welke dag kan dat beter dan de verjaardag van Michael Jackson?

Taj Jackson
Taj Jackson is de zoon van Tito Jackson, en een neef van Michael en Janet Jackson. Hij is ook het oudste lid van de band 3T, die in de jaren negentig ongelofelijk veel succes hadden in met name Europa. 3T's debuutalbum Brotherhood verkocht wereldwijd bijna 3 miljoen exemplaren en de single "Anything" verkocht ruim twee miljoen exemplaren. In 2004 hadden de broers Taj, Taryll en TJ (3T) nog twee hits in Nederland met "Stuck on You" en "Sex Appeal" afkomstig van het album Identity.

T-Rio
De Braziliaanse drieling Thayana, Thaina en Thaisa vormen samen T-Rio en zijn bekend van de hit "Choopeta - Mamae Eu Quero" vormen samen T-Rio. Zij spelen de hoofdrollen van de karakters Lena, Hayley en Katelyn in Code Z The Series.

De trailer van Code Z The Zombie Series gaat in première op http://youtube.com/codeztheseries

www.codeztheseries.com





Ingezonden persbericht